8 sfaturi practice pentru a realiza o alimentație sănătoasă

Timp de mulți ani, am considerat că consumul de grăsimi este una dintre principalele cauze de enfermedades și, prin urmare, primul pas spre o viață mai sănătoasă este de a reduce consumul acesteia.

Din fericire, astăzi știm că nu este așa și cele mai recente de cercetare noi, прояснив mai multe și mai multe lucruri pentru a realiza o nutriție optimă.

De aceea, astăzi am adunat 8 sfaturi, bazate pe știință, care le puteți obține de alimentare, care include doar produse naturale și sănătoase, și oferă viața, sănătatea deplină.

 1. Alege un mic Dejun sanatos

foto19Micul dejun este prima masă a zilei și, de aceea, este foarte important de a alege corect componentele sale.

În ziua de azi, majoritatea oamenilor prefera ceva de mic Dejun rapid și de ambalare, de exemplu, mai multe cereale sau biscuiți.

Cu toate acestea, aceste produse alimentare puternic procesate si pline de zahar si carbohidrati cu indice glicemic ridicat, ceea ce provoacă valuri de glucoză , și câteva ore mai târziu, crește foamea și pofta de alte alimente bogate în carbohidrați (1).

Dacă nu puteți mânca un ou, din orice motiv, orice alt aliment bogat în proteine și substanțe nutritive este valabil , pentru a finaliza propriul mic Dejun.

În cele din urmă, puteți, de asemenea, să ia un castron de fulgi de ovăz sau tărâțe de ovăz, cereale fără gluten, este bogata in fibre si este plin de vitamine și minerale.

 1. Mănâncă mai multe proteine

Proteina este un nutrient esențial, care constituie muschii, tendoanele, organele interne și piele și servește pentru producerea de enzime, hormoni, mediatori și alte molecule.

Fără proteine de viață, după cum știm, acest lucru nu ar fi posibil.

După cum este cunoscut tuturor, proteina este excelent pentru creșterea și menținerea masei musculare , iar acest lucru contribuie la arderea de calorii chiar și în stare de repaus (4).

Pentru că proteina are nevoie de energie pentru defalcarea acestuia, o dietă bogată în proteine, de asemenea, posibilitatea de a crește numărul de calorii de până la 80-100 de calorii pe zi.

În plus, de proteine, de asemenea, poate reduce pofta de până la 60% și dorința de a gustare până seara târziu la 50 % (7).

Nu știți ce alimente contin mai multe proteine?

Aici aveți o listă, în care a inclus 20 de produse cu conținut ridicat de proteine.

Și dacă doriți să aflați mai multe despre de proteine și dietele bogate în proteine, nu ratați „avantajele integrator proteic dieta”.

 1. Spune noapte bună băuturi dulci

Zahărul este nociv pentru sănătate în toate sensurile, dar atunci când se întâmplă acest lucru în formă lichidă-este chiar mai dăunătoare.

Calorii din zahar lichid, au un efect asupra organismului cu totul altfel de calorii din zahăr solid (8).

Când ingieres calorii în stare lichidă, aceste vor fi adăugate la numărul total de calorii, nu are loc o scădere a cotei de consumul de alte alimente, ca și calorii, solide.

Pentru că… știți că organismul are propriile mecanisme pentru a regla balanța energetică?

În funcție de nivelul de sațietate și foame, determinată de numărul de calorii decat aportul și impactul lor, creierul este responsabil pentru ordenarte există mai mult sau mai puțin (9).

Această formă de:

 • Când ingieres de calorii provenite din alimente solide, creierul tău a comandat pentru a reduce consumul de alte produse.
 • Când ingieres de calorii din alimente lichide, creierul tau nu a ordonat pentru a reduce consumul de alte produse.

Cu alte cuvinte, calorii, lichide, nu утоляющие pofta de mancare si nu umple stomacul, astfel încât nu există nimic care „te frânați” urmeze specificate mai multe calorii.

Potrivit diferitelor studii, o zi cu o portie de orice fel de băuturi dulci crește cu 60% riscul de obezitate la copii (10).

În plus, a fost, de asemenea, se arată că consumul de sucuri de fructe crește riscul de obezitate și diabet zaharat (11).

 1. Controlează consumul de carbohidrati

Consumul ideal de glucide variază de la persoană la persoană în funcție de vârstă, sex, nivelul de activitate, de masă corporală, sănătatea, schimbul de substanțe și de mulți alți factori.

foto20

De exemplu, o persoană este fizic activ și cu greutate normală a corpului, poate rezista mai mult cantitatea de carbohidrati , că persoana care conduce un stil de viață sedentar și are excesul de greutate.

Pentru a ști ce cantitate de carbohidrati este cea mai potrivită pentru organismul dumneavoastră, puteți utiliza aceste proporții:

 • De la 50 g până la 150 de grame pe zi:

Dacă aveți o greutate normală, ești un om sănătos și fizic activ.

în

 • De la 50 g până la 100 g pe zi:

Dacă aveți excesul de greutate, sau de nivelul de activitate fizică, practic, nu există.

în

 • 20 g până la 50 g pe zi:

Dacă aveți obezitate sau probleme metabolice, de exemplu, diabetul zaharat.în

 1. Stai departe de alimentele

Produse alimentare – toate acele produse, preparate din ingrediente rafinate și artificiale de substanțe ca aditivi, arome, stabilizatori și conservanți.

De ce nu sunt sanatoase alimente (12)?

 • Conțin cantități mari de carbohidrati rafinati, care provoacă valuri de glucoză.
 • Dispun de compuși chimici.
 • Acestea sunt bogate in zahar.
 • Creează dependență.
 • Contin grasimi trans.
 • Conțin foarte puține substanțe nutritive.

Aceste produse sunt mai prezente în dieta dumneavoastră, că ceea ce de fapt te gândești, și este timpul pentru a scăpa de ele, dacă doriți pentru a realiza o alimentație sănătoasă.

Amintiți-vă: alimente, real și natural, nu are o listă de ingrediente, pentru că hrana este singurul ingredient.

 1. Consumă carne, pește, și o mulțime de o mulțime de legume

Carne și pește ca ori contin carbohidrati si ofera o doza de nutrienți, care va satisface toate nevoile de zi cu zi.

Legumele sunt bogate in fibre, precum și, de obicei, cu un conținut scăzut de carbohidrați.

Fel de mancare este format din porții de carne sau de pește și o porție de legume-este un prânz complet și variat, care umple stomacul, și te ține sătul pentru o perioadă mai lungă de timp, evitându-se, astfel, pofta de mâncare.

Dacă doriți să aflați mai multe despre beneficiile de carne și pește, nu ratați „Ca cel mai bine este de a utiliza proprietăți de carne Roșie” și „11 beneficii secretele de pește”.

 1. Eliminarea tuturor produselor care conțin ingrediente nocive

În prezent, este dificil de a găsi hrană, 100 % natural, care nu a fost modificat sau a fost falsificat sau nu conține ingrediente artificiale și a substanțelor toxice.

Supermarket-uri și magazine alimentare sunt pline de produse cu o listă lungă de ingrediente, pe care, de multe ori, nu știm distinge sănătoasă dăunătoare.

În zahăr și, de asemenea, se ascunde sub diferite nume, cum ar fi sirop de porumb de înaltă fructoză, zaharoză, fructoză, dextroză,… și

Unele alimente cu epurate de produse cerealiere, care ar trebui să evite, sunt orez și paste făinoase alb și făină albă și toate produsele preparate din el.

 1. Eu știu în mod constant

După trecerea prin aplicarea toate modificările anterioare, este important să le mențină pe termen lung.

Adoptă o alimentație sănătoasă, și să fie o parte din viata ta: te vei simți mai bine, alargarás viața ta, și tu ești cel mai sănătos om din anturajul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *